RABO CLUBSUPPORT Campagne 2023

Van 4 t/m 26 september kunt u weer stemmen voor deze jaarlijkse campagne, indien u lid bent van de Rabobank.
Bankiert u bij de Rabobank en bent u nog geen lid, dan kunt u zich alsnog aanmelden en mag u ook meteen stemmen.

Lid worden is gratis én heel makkelijk
Meld je aan. Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.
Krijg meteen toegang. In de Rabo App vind je steeds meer inspiratie en activiteiten voor leden.
Doe mee. Haak aan bij een ledenevent, denk mee over de toekomst van de bank of steun jouw favoriete club of vereniging.
Iedere stem telt en brengt geld op voor onze vereniging. Dus STEM a.u.b.
Van de RABO-Bank krijgt u een berichtje op uw internetrekening of RABO-app. wanneer u weer kunt stemmen.Volg hierbij de duidelijke aanwijzingen op van de RABO-Bank.

U mag in totaal 3 stemmen uitbrengen, waarvan maximum 1 stem op de Willy Dols Stichting en de overige 2 stemmen verdelen onder 2 andere verenigingen naar keuze.
Door uw stem uit te brengen op de Willy Dols Stichting kunnen we mede er voor zorgen dat het Limburgs en Sittards dialect behouden blijft.

Alvast bedankt voor uw stem.

Bestuur Willy Dols Stichting

Lees ook: